Румънският евродепутат Рамона Стругариу (“Обнови Европа”) попита публично българския си

...
Румънският евродепутат Рамона Стругариу (“Обнови Европа”) попита публично българския си
Коментари Харесай

Румънски евродепутат пита Джамбазки за хвърлените бомбички по протестиращи

Румънският евродепутат Рамона Стругариу ( “Обнови Европа”) попита обществено българския си сътрудник Ангел Джамбазки дали е хвърлял бомбички по протестиращи в София и дали ги е поливал с вода от прозорците на Вътрешна македонска революционна организация.

" Публично ви провокирам да отговорите на въпроса ми. Защото в случай че сте вие, то отлично на самостоятелните медии и хората, които разкриха това. Разбирам вашата гняв против тях. Но такова държание, уважаеми сътрудник, в случай че в действителност сте вие, не принадлежи на Европейския съюз. Нито принадлежи към Европейския парламент. И би трябвало да се срамувате надълбоко от това. Какъв срам! ", написа Стругариу във Facebook.

Миналата седмица бяха публикувани фрагменти, на които се вижда по какъв начин от прозорците на Вътрешна македонска революционна организация по протестиращи пред постройката се хвърлят пиратки. Във видеото е и евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация. " Отровното трио " изпрати имейл до всички 705 евродепутатити, който демонстрира “как Ангел Джамбазки хвърля бомбички и полива с маркуч протестиращи пред централата на ВМРО”.

Ангел Джамбазки отхвърли да отговори на въпроса, заложен му няколко пъти по време на присъединяване в предаване по бТВ,

" Отговорихме съответно на това, което вършиха пред постройката. Те пристигнаха първи да хвърлят бомби. Това е исторически монумент на културата и няма да позволим да бъде вандализиран ", бе отговорът на Джамбазки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР