Румънски каналджия, хванат да превозва нелегално сирийски бежанци през страната,

...
Румънски каналджия, хванат да превозва нелегално сирийски бежанци през страната,
Коментари Харесай

Взеха джипа на румънец, превозвал 11 сирийци у нас

Румънски каналджия, заловен да транспортира незаконно сирийски бежанци през страната, получи условна присъда, 5000 лева санкция и се елементарни с автомобила си, оповестиха от Районната прокуратура във Велико Търново.

В.Н. е приет за отговорен, че на 16 ноември 2023 година на територията на село Вонеща вода в Прохода на Републиката возил в лек автомобил марка „ Фолксваген ", с немски регистрационни табели, 11 сирийски жители, 5 от които деца, без годни документи за идентичност.

Деянието е осъществено по метод, рисков за живота на лицата, които са били транспортирани в багажника на автомобила, прецизират от прокуратурата.

На В.Н. бе наложено наказване отнемане от независимост в размер на две години, чието осъществяване бе отсрочено за период от пет години, както и наказване санкция в размер на 5000 лева Автомобилът, с който е осъществено закононарушението и е благосъстоятелност на В.Н., е лишен в интерес на страната.

Делото е завършило със съглашение, утвърдено от Районен съд – Велико Търново, което има последствия на влезнала в действие присъда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР