Румънската актриса Мадалина Генеа намери начин да понатрупа харесвания в

...
Румънската актриса Мадалина Генеа намери начин да понатрупа харесвания в
Коментари Харесай

Бивша на Григор Димитров е на върха на щастието /снимки/

Румънската актриса Мадалина Генеа откри метод да понатрупа лайкове в Инстаграм с нова гореща обява.
Бившата другарка на най-хубавия български тенисист Григор Димитров показа поредност от секси фрагменти в профила си, като те няма по какъв начин да не разпалят с лекост мъжките мечти.
Изкусителната румънка сподели съвършеното си тяло в нова фотосесия по долни дрехи, хвалейки се, че филмът, в който взе участие, е №1 съвсем в целия свят. Нейните 1,2 милиона почитатели пък я затрупаха със суперлативи за визията ѝ.
" Номер 1 в съвсем целия свят! Не мога да опиша насладата да видя по какъв начин нашият филм се слави по целия свят. Заснехме тези фрагменти на снимачната площадка в Малта. Благодаря ти приятелю@saidadaза това, че беше на снимачната площадка с мен, с цел да ме подкрепяш и да стоплиш най-студените дни с усмивката си, ти беше до мен, даже в случай че у дома най-лошият сюжет таман започваше и ти се усмихваше през сълзи! Ти ми сподели и през най-лошите стихии какъв брой доста те е грижа за мен и аз съм ти постоянно признателна! Tugeza foreva скъпи приятелю, споделям това и тази част от моята работа се слави по целия свят. Обичам те! ", написа румънската хубавица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР