Руди Джулиани, бившият кмет на Ню Йорк, който се замеси

...
Руди Джулиани, бившият кмет на Ню Йорк, който се замеси
Коментари Харесай

Руди Джулиани е осъден да плати 148 милиона долара на работниците по изборите през 2020 г. по дело за клевета

Руди Джулиани, някогашният кмет на Ню Йорк, който се замеси в напъните на Доналд Тръмп да анулира президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година, би трябвало да заплати общо 148 $ mn на двама изборни чиновници в Джорджия, които той лъжливо упрекна в осъществяване на изборна машинация.

Присъдата за обезщетение, издадена в петък, завършва цивилен развой, извършен във федерален съд във Вашингтон, в който Руби Фрийман и Шей Мос упрекнаха Джулиани в клюка, съзнателно причиняване на прочувствен стрес и скрит план с други за осъществяване на тези закононарушения.

Фрийман и Мос споделиха, че Джулиани лъжливо ги е обвинил в незаконни дейности като изключване на наблюдаващи, до момента в който се броят бюлетините и прибавяне на куфари, цялостни с противозаконни бюлетини, с цел да облагодетелстват президента Джо Байдън.

„ На живо от окръг Фултън, дано гледаме по какъв начин демократите крадат изборите! И ето го виждате. Руби Фрийман и нейният екип извеждат всички от центъра, създавайки подправена история, че е имало... че е имало прекъсв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР