Рубриката Трите хикса се завръща с нова порция от 3

...
Рубриката Трите хикса се завръща с нова порция от 3
Коментари Харесай

Трите хикса: 3 много добри футболни прогнози за равенства в събота

Рубриката " Трите хикса " се завръща с нова порция от 3 идеални футболни прогнози за някои от мачовете, в които нашият екип от типсъри чака да няма победител. Редовно има срещи, които приключват наедно, само че е извънредно мъчно да се планува сходен краен излаз, по тази причина ви съветваме да не залагате на тези мачове без да се подсигурите по някакъв метод под формата на система.
Можете също по този начин да се възползвате от 100% бонус ПЪРВИ депозит на 7777.bg (18+) , с което ще удвоите своя депозит до 100 лв.. Така ще имате двойни средства за игра - плануваните от вас и тези, които са част от промоцията на Националната лотария.
16:30 часа: Айнтрахт - Хофенхайм (от The Dalai Lama)
Айнтрахт Франкфурт и Хофенхайм излизат един против различен в завладяващ мач в Германия. Домакините стопираха серия от четири следващи хикса, побеждавайки закъсалия Хановер 96 в последния кръг, до момента в който формата на Хофе през този сезон не е изключително добра. Въпреки това двата тима имат цели за класиране в Европа. Това ще предразположи към внимателен метод, а хиксът е изцяло обоснован тук.
Прогноза : Равенство сред Айнтрахт и Хофенхайм – 3,75 коефициент.

19:30 часа: Уест Хям - Нюкасъл (от The Gambling Guy)

През седмицата " чуковете " дадоха всичко от себе си, с цел да откраднат най-малко точка от Манчестър Сити, само че това не се получи след 1:0 в интерес на " жителите " Уест Хям е отличен хазаин през този сезон, само че сигурно тимът няма да е на 100% подготвен (поне физически) за мача с Нюкасъл, защото и лазаретът на отбора е много цялостен. Междувременно Нюкасъл към този момент се отдалечи от зоната на изпадащите със серия от отлични резултати, а тимът може да има 5 провали като посетител през сезона, само че всички са от клубове в топ 6 на шампионата. " Свраките " са подценявани в този дуел и едно тъждество звучи като най-логичният
залог в тази среща.
Прогноза : Равенство (коефициент 3.45)
21:30 часа: Лацио - Рома (от Mr. Corner)
" Орлите " посрещат вкъщи градския си противник Рома в мач от италианската Серия А. Двата тима са съседи освен в Рим, само че и в класирането на шампионата. Рома играе малко по-силен футбол през сезона, само че в сходни конфликти формата не е решителен фактор. Гостите въпреки всичко се борят за място в топ 4 и надали ще позволен да бъдат победени. Очертава се равносилен конфликт, в който е изцяло допустимо двата тима да си поделят точките.
Прогноза : Равенство - 3,50 коефициент
Общият коефициент, който се получава, е.... Съветът ни да играете обособените оферти като единични
залози, или да ги обедините в система дружно с вашите определени мачове. Тук пък можете да се запознаете с една отлична система за прогнози на равенства !
Включете се в конкуренцията за 3000 лв. със
залог от единствено 2 лв.:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР