Розмаринът, тази невероятна билка, не се използва само за готвене,

...
Розмаринът, тази невероятна билка, не се използва само за готвене,
Коментари Харесай

Магическият розмарин и неговите 13 сигурни ползи за здравето ти

Розмаринът, тази невероятна билка, не се употребява единствено за готвене, само че има доста положителни резултати върху тялото ни. Розмаринът може да се употребява вътрешно и/или външно с друго предопределение. Разгледайте листата с невероятните изгоди в нашата изложба и вижте по какъв начин тази билка може да се употребява дейно за разнообразни проблематични положения на тялото и мозъка ни.

Първото и може би най-популярно свойство на тази чудна билка е способността ѝ да усъвършенства настроението и паметта ви.

Всеки път когато се чувствате изтощени, забелязали ли сте по какъв начин избрана миризма може да възвърне силите и настроението ви? Билката розмарин има този вълшебен резултат върху нашите сетива. И това свойство на розмарина не е просто магия, а е подкрепено от научни проучвания. Способността за увеличение на паметта на розмарина също по този начин добавя неговата магическа мощност. Изследванията демонстрират, че единствено миризмата му подтиква мозъчните кафези и покачват паметта.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР