Рой Кийн вярва, че бившият ас на Манчестър Юнайтед Лий

...
Рой Кийн вярва, че бившият ас на Манчестър Юнайтед Лий
Коментари Харесай

Рой Кийн изтъква по име звездата на Манчестър Юнайтед, която трябваше да има по-добра кариера

Рой Кийн има вяра, че някогашният ас на Манчестър Юнайтед Лий Шарп е можел да има още по-добра кариера, в случай че е положил повече работа.

Ирландецът игра с Шарп на " Олд Трафорд " от 1993 до 1996 година, като крилото събра 265 изяви и седем трофея с клуба. Дуото се комбинира за запаметяващ се гол против Барселона, където той вкара центриране на Кийн в мрежата по време на Шампионската лига 1994/95.

Шарп получи първата си повиквателна за Англия на 19-годишна възраст, когато стана първият избор на крило на Юнайтед, само че травма и болест го накараха да бъде преместен като първи избор в левия фланг от Райън Гигс. Шансовете на левия и десния бек понижиха с помощта на Денис Ъруин и Дейвид Бекъм, до момента в който сър Алекс Фъргюсън постоянно се занимаваше с халфа.

В последна сметка Шарп напусна Юнайтед за Лийдс за £4,5 милиона, където травма още веднъж го попречи. Последваха заеми в Сампдория и Брадфорд, преди Шарп да премине за непрекъснато в Бантамс и да продължи кариерата си с интервали в Евертън, Гринда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР