Роузи и Джейсън са отседнали в петзвездния хотел Botanic Sanctuary

...
Роузи и Джейсън са отседнали в петзвездния хотел Botanic Sanctuary
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм разпуска с жена си Роузи в Белгия

Роузи и Джейсън са отседнали в петзвездния хотел „ Botanic Sanctuary Antwerp ”, който е някогашен манастир от 12-ти век. Вечерта двойката посети Bar August и жилищния комплекс Kanaal в предградието на Антверпен, където преди време Кание Уест си купи жилище. Жилищата в границите на плана за развиване на архитекта Аксел Вервуердт костват по над два милиона евро.

" 24 часа в Антверпен ", написа артистът под фотоси в Инстаграм. Партньорката му има пристрастеност към изкуството и архитектурата, по тази причина първото нещо, което направи, беше да се срещне с известния дизайнер Аксел Вервуердт. Вервуердт се появява на арт сцената в края на 60-те години на предишния век и става прочут с дебютния си план - той купува улица в остарялата част на родния си Антверпен, която би трябвало да бъде разрушена, и я възвръща по картини от XVII век. Аксел трансформира градското пространство в съществена туристическа дестинация.

Очевидно Роузи Хънтингтън-Уайтли и Стейтъм са оставили децата си - дъщерята Изабела и сина Джак за няколко дни във Англия с бавачка./БГНЕС

Антверпен / Белгия
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР