Роскосмос, напълно очаквано, отложи изстрелването на спасителния кораб “Союз МС-23,

...
Роскосмос, напълно очаквано, отложи изстрелването на спасителния кораб “Союз МС-23,
Коментари Харесай

Разгеле! Роскосмос най-сетне благоволи да покаже снимка на пробойната на Союз МС-22!

Роскосмос, изцяло предстоящо, отсрочи изстрелването на избавителния транспортен съд “Союз МС-23 ”, което в началото бе планувано за 20-ти февруари, а в този момент е “за не по-късно от 10-ти март ”. Но най-важното: след повече от два месеца очакване най-накрая ние, елементарните хора, получихме привилегията да забележим фотография на пробойната на галактическия транспортен съд “Союз МС-22 ”. Това, подсещам, бе едната от двете идентични повреди на терморегулационната система, които се случиха в границите на този двумесечен интервал – първо, на кораба “Союз МС-22 ” през декември, а в този момент този месец на “Прогрес МС-21 ”.

По думите на Юрий Борисов, ръководителя на Роскосмос, точно съществуването на външна пробойна е довело до екипите да мислят, че става въпрос за попадение на микрометеорит, а не за индустриален недостатък – да вземем за пример, за неприятна спойка. Но пък както припомня специалистът Виталий Егоров, в Русия има сентенция: “Снаряд дважды в одну воронку не попадает ”. Налице са две идентични повреди на два галактически кораба в границите на два месеца – и при двете повреди е установен теч на охладителна течност от терморегулационната система.

Но в случай че има пробойна, която свидетелства за външно влияние, единственият вид, който не включва удар от микрометеорит, е в случай че корабите са били продупчени от човек и по-късно, да вземем за пример, е била поставена лепенка, като с течение на времето и под въздействието на галактическите условия тя е паднала.

 Пробойната от 2018 година – на кораба “Союз МС-09 ”

Вероятно би трябвало да се върнем пет години обратно във времето, когато на кораба “Союз МС-09 ” бе установена пробойна, която (както виждате) – явно е издълбана съзнателно. Тогава ръководителят на Роскосмос бе Дмитрий Рогозин. По неговите думи през 2019 година съветската галактическа организация е провела следствие, “но няма да ви кажем нищо. И ние би трябвало да си имаме своите секрети ”.

Тайни или не, въпросът е още веднъж на дневен ред: Кой дупчи съветските кораби?

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР