Росица Кирова, която преди време беше изключена от партията на

...
Росица Кирова, която преди време беше изключена от партията на
Коментари Харесай

Бойко предлага ключов пост за изгонена от Слави

Росица Кирова, която преди време беше изключена от партията на Слави Трифонов, откакто пи кафе с Бойко Борисов, ще е предлагането за зам.-председател на 46-ия парламент на ГЕРБ-СДС.

Това заяви водачът на ГЕРБ на партийна среща ден преди откриването на новото Народно заседание, която беше предавана онлайн във Facebook страницата му.

" Ако имат морала, би трябвало да ни предложат, в случай че не ръководител, то най-малко зам.-председател на Народно събрание - единомислещо за Росица Кирова.

Предложението за Кирова идва, откакто някогашната председателка на Народното събрание Цвета Караянчева не можа да събере задоволително гласове за депутатско място от Кърджали и при преразпределението мястото отиде при " ИТН ".

Кирова беше народен представител от ГЕРБ и в предходния парламент, като даже беше лидер на листата във Видин, въпреки и от гражданската квота.

Преди това тя беше координаторка на партията на Слави Трифонов за Видин, само че бе изключена през септември предходната година, откакто се появи фотография от нейна среща с тогавашния министър председател, на която обсъждали бъдещето на пътя Видин-Монтана. Отстраняването й бе оповестено персонално от Трифонов в неговия Facebook профил.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР