Росица Денчева се класира убедително за осминафиналите при девойките на

...
Росица Денчева се класира убедително за осминафиналите при девойките на
Коментари Харесай

Росица Денчева не даде гейм на американка за място в осминафиналите на Ориндж Боул

Росица Денчева се класира безапелационно за осминафиналите при девойките на снигъл до 18 година на шампионата " Ориндж Боул " в Плантейшън, щата Флорида. Надпреварата се води импровизирано международно състезание по тенис за гении от 12 до 18 години.

Българката разгроми с 6:0, 6:0 Ава Круг от Съединени американски щати. Денчева стартира шампионата с поврат над друга представителка на домакините Катрин Хюй от Съединени американски щати с 3:6, 6:4, 6:3.

Другият българин в конкуренцията Илиян Радулов се класира за осминафиналите при юношите. Радулов, подложен под №7 в схемата, разгроми с 6:0, 6:3 Алекса Писарич от Сърбия. На старта Илиян се наложи с 6:3, 6:1 над Фелипе Морено от Съединени американски щати. Така Радулов загуби единствено седем гейма в първите си два мача.

Днес Илиян Радулов и Адрияно Дженев ще играят на осминифинал в шампионата на двойки. Поставените под №4 в схемата българи ще срещнат Лиам Матинен от Канада и Яник Келм от Германия. В първия кръг Радулов и Дженев отстраниха с 6:4, 6:2 Джонатан Ирванто и Фелипе Морено от Съединени американски щати.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР