Росен Плевнелиев призова света да си избере по-мъдри политици от

...
Росен Плевнелиев призова света да си избере по-мъдри политици от
Коментари Харесай

Ексклузивно! Плевнелиев изригна с убийствени думи за Радев: Той е

Росен Плевнелиев прикани света да си избере " по-мъдри политици от Тръмп и Путин ", в специфична лекция пред студенти от Нов български университет.

Важно е идващите водачи да облекат в правила индустриалната гражданска война, с което президентите на Съединени американски щати и Русия очевидно не могат да се оправят, акцентира той, представен от " Дарик ".
 
Връщайки се неведнъж към президентския си мандат, Плевнелиев насочи рецензии и към българските политици. Той акцентира, че като държавен глава е трансформирал целите на България и че продължава и през днешния ден към този момент не като деен политик, само че деен жител да играе значима роля, работейки за промишлеността на бъдещето.

Плевнелиев подлага на критика Румен Радев, работил като военачалник и популист. Държавният глава не е изпълнителна власт, той има друга доста по-отговорна функционалност – да съставлява страната, съобщи Плевнелиев и добави, че е горделив, тъй като е съумял да промени целите на страната.

" Вече не в качеството си на настоящ държавен глава, само че президентът Плевнелиев, който остава, научил уроците и грешките на доста други президенти. Някои от тях взеха решение да се върнат в Народното събрание – груба неточност. Някои от тях взеха решение да вършат лична политическа партия, с цел да завладяват една друга политическа партия - още по-груба неточност. Тези уроци аз се пробвам да науча, по тази причина оставам отдаден на всички тези цели, които зададох като държавен глава. Разбира се дейностите на настоящия държавен глава, който не се интересува от стопанска система, камо ли от промишленост на бъдещето, по-скоро ми оказват помощ да продължа да играя тази доста значима роля ", сподели още Плевнелиев.

Той добави, че продължава да се посвещава на промишлеността на бъдещето, само че към този момент като жител. Той желае да вижда смислени младежи. Техните герои да бъдат не тоя или оня олигарх, който има фолк певица за жена и Бентли или Ролс-Ройс, а героите на България да бъдат тези, които по разпоредбите, с концепциите си съумяват да работят световно.
 
Според него доста значимо е светът да си избере по-мъдри политици от Тръмп и Путин и е доста значимо, какви водачи ще ги наследят.

" Следващите пет-десет години новата индустриална гражданска война ще набере страшна мощ – изкуствен интелект, блок чейн, каквото се сетите, всичко това ще набере страшна мощ. И в случай че нямаме мъдри политици, които на международната сцена да го облекат в институции и правила, ще се сбъдне отрицателният сюжет – цялостен безпорядък ", сподели Плевнелиев.

Кой от двата сюжета ще се случи, зависи от жителите и техните избори. Гражданите би трябвало да са дейни, да гласоподават умно, а не въз основата на агитационен сюжет, а институциите би трябвало да са обърнати към надграждането на правила, уточни още Росен Плевнелиев.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/06/30/plevneliev-pred-studenti-radev-deistva-kato-general-i-populist.380905
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР