Росен Кирилов вече не е треньор на Ботев Враца, съобщи

...
Росен Кирилов вече не е треньор на Ботев Враца, съобщи
Коментари Харесай

Росен Кирилов напусна Ботев Враца

Росен Кирилов към този момент не е треньор на Ботев Враца, заяви Българска телеграфна агенция.

Това е четвъртата треньорска оставка в елита от началото на шампионата. Информацията е предадена от " Телеграф ".

Бившият централен бранител на Литекс и националния тим на България е взел решението да си тръгне от стадиона във Враца след мача в Благоевград, изгубен с 1:2, оповестиха близки до младия експерт.

Изненадващо за всички, старши треньор става Владислав Вутов, който пристигна преди няколко дни като помощник-треньор. Той влезе в щаба на Кирилов след напускането на Тодор Киселичков в посока Спартак (Варна).

Ръководството на Ботев (Враца) евентуално ще разгласи рокадата през днешния ден. Преди да пристигна във Враца, Росен Кирилов беше старши треньор на Витоша (Бистрица), Етър (Велико Търново), ЦСКА 1948. Във визитката му като футболист има участия на Световното състезание във Франция през 1998-а година и на Европейското в Португалия през 2004-а, а общо с герба на България е изиграл 54 мача.

От началото на сезона с постовете си се простиха Радослав Митревски, който си потегли от Пирин ден преди първия кръг, както и Васил Петров, отстъпил мястото си в Спартак (Варна) на Тодор Киселичков. Азрудин Валентич, който изведе Ботев (Пловдив) до 3-ото място и стартира сезона, също подаде оставка и към този момент е консултант на президента Антон Зингаревич. От пейката напътствията дава Желко Копич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР