Росен Кирилов е новият старши треньор на втородивизионния Спартак Варна,

...
Росен Кирилов е новият старши треньор на втородивизионния Спартак Варна,
Коментари Харесай

Росен Кирилов беше представен като наставник на Спартак Варна

Росен Кирилов е новият старши треньор на втородивизионния Спартак Варна, който беше показан през днешния ден от президента на клуба Павлин Николов.

Участникът на Евро 2004 с България заменя на поста Васил Петров, който беше освободен персонално от ръководителя Николов поради " открито жестоко неспазване на вътрешния устав и уронване престижа на клуба ", а по-късно босът на " соколите " съобщи, че младият експерт е злоупотребил с доверието му.

В рамките на днешни ден пък Николов още веднъж съобщи, че " прави всичко само и единствено в името на Спартак ".

Колкото до Росен Кирилов, неговото предопределение при варненци отбелязва завръщането му във футбола, откакто за последно той води Ботев Враца в границите на 9 срещи в интервала юни - септември 2022-а година.

В първото си изказване като треньор на Спартак някогашният футболист на ЦСКА и Литекс показа, че на него и неговия щаб се пада достойнството да върнат " соколите " назад в Първа лига.

" На нас се пада достойнството да върнем славата на Спартак Варна. Ще работим за това с душа и сърце. Спартак Варна е най-титулуваният тим във Втора лига и мисля, че сега с най-хубавите условия и би трябвало да е преди всичко, а освен да влезем в Първа лига. Сигурен съм, че пролетта ни чакат тежки борби и ще ги спечелим дружно всички тук и почитателите ", разяснява Росен Кирилов, който в предишното е бил още отпред на Витоша Бистрица, ЦСКА 1948, Етър Велико Търново.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР