Росен Антонов поиска Летния театър уж за благотворителен концерт, но

...
Росен Антонов поиска Летния театър уж за благотворителен концерт, но
Коментари Харесай

Драматичен тенор спретна страшен скандал в Созопол

Росен Антонов изиска Летния спектакъл сякаш за благотворителен концерт, само че субекта на дарението го разгласи за шарлатанин

Изпълнителят с живописен външен тип Росен Антонов, който се показва за „ трагичен тенор “ спретна заплашителен скандал в и към този момент седмица залива обществените мрежи с претенции за оставка на длъжностни лица от администрацията на кмета.

Антонов упреква Общината, че са саботирали благотворителен концерт в Летния спектакъл. Нещо повече – в натоварената му стратегия едвам се намерило място за Созопол, само че градската администрация не показала нужното за особата му почитание, което надълбоко го обидило. Лишило и един човек от помощ, тъй като бил човек с положително сърце и считал да подари част от приходите на локален гражданин, който се бори с подло онкологично заболяване, се чете в постовете на Антонов.

ПРЕДИСТОРИЯТА

През юли с Община Созопол се свърза изпълнителят, който афишира, че е подготвен да направи благотворителен концерт през лятото, защото бил разчувстван от тежката орис на локален гражданин Николай Диковски. Въпросният мъж е известно лице от града, почитан и обичан от всички. Той фактически се нуждае от средства за осъществяване на тежка терапия.

По информация на Флагман.бг всичко протекло доста добре и в първия диалог Антонов получил неотложно утвърждение от Общината. Той се свързал и с нуждаещия се гражданин на Созопол, който се трогнал от жеста.

Всичко било наред до представянето на плаката за събитието, което трябваше да се организира идната сряда – на 23 август. На постера грее единствено ликът на въпросния Росен Антонов в някакъв чудноват колаж, подобаващ за нискобюджетна кино продукция, не и за концерт. Най-притеснителното е, че на плаката на никое място не било изписано, че концертът ще е благотворителен.

Отдалеч обаче изпъквало неразбираемото обръщение „ Морал и мир “, както и логото на локален хотел. Росен Антонов бил поканен на диалог в Общината, с цел да даде по-ясни пояснения каква част от приходите в действителност ще подари за щедрост, защото всички почнали да се съмняват.

По информация на Флагман.бг той се явил във прословут външен тип – със театрален костюм, придружаван от две дами също заложили на необикновен аутфит. Появата му била толкоз странна, че пазачът на постройката на Общината помислил, че взе участие в скрита камера.

Особняците били признати в отдел „ Култура “, само че никой от обсъждащите с тях не схванал в действителност каква е концепцията им. И Антонов и дамите с него обаче изтъкнали, че не са инцидентни. Обявили, че вършат турне – „ Морал и мир “, с цел да спрат войната в Украйна. По думите им били близки с съветския президент Владимир Путин, а една от дамите се самопровъзгласилата за родственица на Паисий Хилендарски.

При всички положения не са съумели да убедят никого, че фактически считат да оказват помощ. Нещо повече – те на няколко пъти задали въпрос какво Общината ще направи за тях, научи Флагман.бг. Искали или да им се подсигурява изкупуване на част от 600-те билета в Летния спектакъл или даде някакво финансиране за концерта, изтъквайки, че за жителите и гостите на Созопол ще бъде огромна чест да одобряват турнето.
 Това е плана за афиш на Росен Антонов за концерта в Созопол, а от горната страна е гневното обръщение за оставка на Тодор Дамянов. Освен зам.-кмета той се прицелва в още две лица от администрацията на Тихомир Янакиев
В този миг зам.-кметът по обучение Тодор Дамянов внимателно им обяснил, че в случай че желаят да изнесат концерт ще би трябвало да си платят по одобрените цени за използването на сцената, както преди тях направиха куп известни звезди от българската поп музика и сцена. Това лято в Созопол гостуваха Лили Иванова, Орлин Павлов, Васко Ешкенази, БТР и куп други.

След като чуват тази вест Росен Антонов и дама представяща се за Клеопатра Антонова стартират „ кална война “ против чиновници на общинска администрация.

Последен по тематиката се включи и индивидът, за който сякаш щяха да събират дарения – Николай Диковски, който изрично се разграничи от самозванците и разгласи, че не желае името му да се свързва с тях.

Росен Антонов фактически е странна птица. Публикации в разнообразни медии демонстрират, че през 2008 година той е оповестил, че ще прави запис за MTV, твърди също, че е притежател на „ интернационална премия за мир на Организация на обединените нации и Юнеско(!!!) “
 Росен Антонов е пял неотдавна на ушенце на Граф Тумпалов в замъка в Равадиново   Това е нормалният аутфит на Антонов. По сходен метод се е появил и в постройката на Община Созопол  Бившият народен представител Владимир Кузов очевидно е почитател на трагичния тенор
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР