Рори Макилрой избра да пропусне медийните си задължения след втория

...
Рори Макилрой избра да пропусне медийните си задължения след втория
Коментари Харесай

Рори Макилрой рязко отказва да отговаря на въпроси след хаотичния кръг на играчите го обобщава

Рори Макилрой избра да пропусне медийните си отговорности след втория кръг на шампионата на играчите, вместо да се насочи напряко към подготвителното игрище след разочароващо едно над пари, 73 в петък.

McIlroy се насочи към втория кръг еднакъв на върха дружно с Xander Schauffele със седем под, само че първенецът от 2019 година не съумя да продължи след бързия си старт. Неговият петък 73 не мина без драма, като северноирландецът замени птички за боги през четирите си дупки, в безредно начало.

Едно от тези боги пристигна с помощта на странна среща с жаба, която наподобява скочи до топката на Макилрой в пар-три трета, което го накара да се отдръпна от стойката си, преди да отстрани зеленината на следния чип.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Новини за голф НА ЖИВО: Ръководство на Шампионата на играчите, до момента в който Рори Макилрой гледа на Wyndham Clark

34-годишният състезател продължи да изигра последните си пет дупки в два над равенства, с цел да го остави осем удара зад водача Wyndham Clark, който се насочва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР