Рони Търнър, най-малкият син на Айк и Тина Търнър, е

...
Рони Търнър, най-малкият син на Айк и Тина Търнър, е
Коментари Харесай

Синът на Тина Търнър е починал от усложнения от рак на дебелото черво

Рони Търнър, най-малкият наследник на Айк и Тина Търнър, е умрял от затруднения от метастатичен карцином на дебелото черво, съобщи службата по правосъдна медицина на окръг Лос Анджелис, представена от електронното издание Е!News.

Музикантът от група " Manufactured Funk " си отиде от този свят на 8 декември на 62-годишна възраст.

Рони Търнър, чиято гибел беше оповестена за естествена, с изключение на от рак на дебелото черво, е страдал и от атеросклеротично сърдечносъдово заболяване, разкриват още от службата.

Рони взе участие в биографичния филм " What`s Love Got to Do with It " от 1993 година за музикалното завещание на майка му, за която е известно, че е измъчвана по време на брака си с Айк Търнър.

Айк умря на 76 години на 12 декември 2007 година

След кончината на своя правоприемник 83-годишната Тина Търнър изрази скръбта си в Instagram. Певицата написа, че той си е отишъл прекомерно рано.

Почит към Рони отдаде и брачната половинка му Афида, която ще го помни като " същински ангел " и неин " най-хубав другар ".

" Направих най-хубавото до края този път, не съумях да те спася. Обичам те от... 17 години, това е доста, доста неприятно и съм доста ядосана ", написа тя. " Това е покруса, ти, брат ти Крейг и татко ти Айк Търнър и Алин, почивайте в парадайса... Толкова незаслужено. "

През 2018 година Тина Търнър загуби най-големия си наследник Крейг, който постави завършек на живота си, напомня Българска телеграфна агенция. Негов татко беше починалият музикант Реймънд Хил.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР