Рони О'Съливан каза, че се е борил с инстинкта да

...
Рони О'Съливан каза, че се е борил с инстинкта да
Коментари Харесай

Рони О`Съливан прави признание за ужасен мътен свят, след като достигна още един финал

Рони О'Съливан сподели, че се е борил с инстинкта да се рови в " ужасния мъждив свят " на прекомерното мислене на играта си след победа Гари Уилсън доближава до още един край.

О'Съливан победи първенеца на Scottish and Welsh Open с 10-7 в Манчестър в петък вечер, с цел да записа 64-ти край в ранглистата в своята забележителна кариера. Ракетата ще играе против спечелилия от Марк Уилямс против Марк Алън в неделя на финала на Johnstone's Paint Tour Championship – неговият шести край на турнето за сезона.

Той наподобява в добра форма преди да се опита да завоюва рекордна осма купа на Световното състезание по-късно този месец. Но 48-годишният състезател сподели, че успеха му надалеч не е била лесна и той работи интензивно със своя състезателен психиатър Стив Питърс, с цел да овладее умствената страна на играта.

„ Просто се старая доста интензивно да не се заяждам “, сподели О'Съливан пред ITV Sport. „ Трудно е, само че се пробвам да трансформира метода си на мислене. Не е елементарно, само че може би преди две седмици въображаемо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР