Роналдо ще бъде осъден на две години затвор за данъчни

...
Роналдо ще бъде осъден на две години затвор за данъчни
Коментари Харесай

Роналдо ще бъде осъден на две години затвор за данъчни измами

Роналдо ще бъде наказан на две години затвор за данъчни измами
Нападателят на Ювентус ще получи двугодишна присъда за укриване на налози на стойност 14.7 млн. евро, когато се появи пред съда в Мадрид на 14 януари. Бившият футболист на Реал Мадрид бе упрекнат от испански прокурори през 2017 в данъчни измами, свързани с авторски права. Това се случи, откакто стана ясно, че петролна компания в Британските Върджински острови е била употребена, с цел да крие част от приходите на португалеца сред 2011 и 2014 години.

Според испанските закони присъдите за две или по-малко години не се излежават в пандиза, в случай че не са направили други закононарушения по време на въпросния интервал. Адвокатът на петкратния притежател на Златната топка Хосе Антонио Чоклан апелира решението на съда, като изиска португалецът да се отърве единствено с парична санкция на стойност 375, 000 евро – същия размер сума, за която той преговаряше с прокурорите за различен собствен клиент в лицето на някогашния бранител на Реал Фабио Коентрао за сходно обвиняване.

Предложението бе отхвърлено от прокурорите. БГНЕС напомня, че аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси също бе наказан през май предходната година за укриване на налози, само че 31-годишният атакуващ футболист не получи условна присъда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР