Роналд Куман ще продължи да бъде треньор на Барселона и

...
Роналд Куман ще продължи да бъде треньор на Барселона и
Коментари Харесай

Куман остава начело на Барса поне още една седмица

Роналд Куман ще продължи да бъде треньор на Барселона и в мача с Леванте, който е в неделя (3 октомври). Въпреки неприятните резултати от началото на сезона и последното нулево тъждество с Кадис, президентът на каталунците Жоан Лапорта няма желание да взема незабавни решения по отношение на бъдещето на нидерландеца.

Лапорта и Куман имаха опция да беседват при връщането на тима от Кадис, като сходни диалози сред двамата имаше и след мача с Байерн от Шампионската лига и този с Гранада в Ла Лига.

Според информациите, това е бил естествен диалог, в който са били оценени разнообразни условия от мача, както играта, по този начин и съдийството, защото и треньорът, и Френки де Йонг бяха изгонени. Лапорта не е упреквал Куман, тъй че треньорът остава на мястото си, макар че мястото му съществено се клати.

Сега за каталунците предстоят 3 значими мача преди паузата за националните тимове. Първо хората на Куман играят против Леванте в шампионата, след това с Бенфика в Шампионската лига, а най-после следва посещение на първенеца Атлетико Мадрид. В тях тимът ще бъде воден от Роналд Куман, като това ще бъде финален късмет за него да си избави мястото на „ Камп Ноу “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР