Ромските кланове, въртящи проститутки в Германия и запалили столичния квартал

...
Ромските кланове, въртящи проститутки в Германия и запалили столичния квартал
Коментари Харесай

Страшилищата Персин и синът му са задържаните за мелето в Христо Ботев

Ромските кланове, въртящи проститутки в Германия и запалили столичния квартал "Христо Ботев ", са Кокаларите и Каишиите.

Конфликтът почнал от четвъртък по обяд от сборичкване сред четирима мъже от враждуващите семейства, само че прераснал в зверско всеобщо меле. Арестувани са двама мъже с дебели досиета.

По думи на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов полицията ще остане в квартала, до момента в който се постанова, с цел да не се нагнетява непотребното напрежение. Задържаните са едни от най-страховитите тартори на региона - Персин и синът му, написа "Телеграф ".

По време на рапзита двамата дали безусловно разнообразни данни за спора сред родовете. Никой обаче не посмял да каже публично с какво се занимават клановете. Всички в "Христо Ботев " обаче описват, че са сводници в Германия, Франция, а неотдавна пробили и в Потругалия и Испания. "Имат доста пари, само че все се карат за нещо.

Редовно се бият, млатят, тук е като екшън ", описаха хора от квартала. Според една от версиите става дума за разделение на територии за проституиране зад граница. Други пък твърдели, че става въпрос за красива жрица, която не съумели да се схванат към коя от семействата да работи.

Познати на Кокаларите споделяли в локалния магазин, че момче от семейството даже било влюбено в нея. Досиетата на съвсем всички членове на двата клана са дебели. Персин и синът му, които са единствените арестувани досега, са вписали в тях съвсем всички типове закононарушения - обири, грабежи, побои, автокражби, опиати.

Лежали са и в пандиза. Въпреки дългогодишната омраза сред двата клана това бил първият път, в който е викана полиция и е подаван сигнал, изясни още Ивайло Иванов.

*Припомняме, че ръководещата партия ГЕРБ е на власт от 2009 година, само че управлението ѝ настойчиво заобикаля тематиката за циганските безчинства от много време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР