Ромската певица Софи Маринова разкри, че още страда по любимия

...
Ромската певица Софи Маринова разкри, че още страда по любимия
Коментари Харесай

Софи Маринова: Някои хора ей така ги пускат, а с мен и Гринго се заяждат

Ромската певица Софи Маринова разкри, че още страда по обичания си Тодор Давидов-Гринго, който повече от месец стои в ареста по съмнение в рекет и опасност за ликвидиране на айтоски предприемач. Последната балада на Софи даже се оказала пророческа. Текстът на „ Нямам право на обич “ разказва тъкмо жена, която страда по изгубената си възлюбена.
„ Гринго беше при мен, а не в ареста, когато започнах да приготвям песента. Той знае доста добре и текста, и музиката, тъй че като излезе, няма да му е непозната. Това ми се пееше сега. Както споделят хората, езикът има мощ. Като изпееш нещо и то се случва. Всичките ми любови са изпепеляващи “, разяснява Софи пред Нова телевизия.
Както Флагман.бг към този момент заяви, отбраната на Гринго реши повече да не апелира мярката му за неотклонение и Давидов може да пропусне огромния концерт на обичаната си в „ Арена Армеец “ първоначално декември. Софи призна, че поради подготовката на шоуто не й оставало време да посети Гринго зад решетките и даже няма никаква визия по кое време ще го пуснат.
„ Аз не съм в течение на нещата какво се случва. Той може всеки миг да си пристигна и аз да не знам. Аз знам, че Гринго е почтен. Доста ме е гняв, че някои хора ей по този начин ги пускат, а с мен и Гринго се заяждат, тъй като сме известни и работливи. Аз не разбирам защо той седи в ареста “, разяснява ромският славей.
В същото време тя беше безапелационна, че даже мъжът на сърцето й да се окаже отговорен, тя ще продължи да го обича.
„ Всичко стана доста бързо, само че доколкото знам от юристите, Гринго и другият упрекнат са другари, просто се познават от 7-8 години, само че аз него не съм го виждала. Един – два пъти отидох на делата и един път той се опита да ме гушне, да ме пипне и те се скараха, дори по новините го даваха. Още нищо не сме си говорили по тази тематика. Когато служителите на реда пристигнаха у дома - в Айтос, аз помислих, че е станала неточност. Мислех, че ще отмине, само че виж какъв брой време се проточи “, споделя с горест Софи Маринова.
Припомняме, че Гринго беше закопчан при спецакция в края на септември. Той е упрекнат в скица за изнудване на предприемача Асен Атанасов – Ариф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР