Ромелу Лукаку казва, че е усетил топлината на феновете на

...
Ромелу Лукаку казва, че е усетил топлината на феновете на
Коментари Харесай

Лукаку обясни защо е избрал Рома

Ромелу Лукаку споделя, че е усетил " топлината " на почитателите на Рома даже като съперник и добави, че е бил впечатлен от упоритостите на американските притежатели на клуба, които са го убедили да се съгласи да напусне Челси чартърен.

Това е третото " завръщане " на Лукаку в Серия А, след два интервала в Интер, с който той скъса връзките си това лято след договаряния с Ювентус, като в последна сметка се оказа в тима на Жозе Моуриньо.
 Официално: Лукаку чартърен в Рома
Официално: Лукаку чартърен в Рома

Нападателят бе публично показан

" Приемът, който получих от клуба и почитателите, ме стимулира още повече да дам най-хубавото от себе си. Като конкурент постоянно съм усещал атмосферата на " Олимпико " и " жегата " на Романистите. Чувствам се добре да съм част от това. Наскоро имах опция да приказвам със притежателите и бях впечатлен от тяхната упоритост. Сега би трябвало да работим, да бъдем смирени и да растем от меч на меч. От своя страна нямам самообладание да бъда разполагаем на тима ", споделя Лукаку.

Той към този момент тренира в Тригория и се чака да бъде разполагаем на Моуриньо още на следващия ден за дербито против Милан на " Олимпико ", където те ще се опитат да поправят слабия старт от единствено една точка в първите два мача от сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР