Романтичната двойка начело на държавата е опасно за здравето и

...
Романтичната двойка начело на държавата е опасно за здравето и
Коментари Харесай

Романтичната двойка начело на държавата обърна Министерския съвет на мотел Чук и бег

Романтичната двойка отпред на страната е рисково за здравето и здравия разсъдък.

Обидените гълъбчета нощес дали брифинг, разлютени, че основният прокурор ги е повикал на разпит. Как може да пречи на тяхната любов…

И тропат с крайници – не той нас, ние не го ще разпитваме! Ще го питаме за Пеевски, за Мата Хари, за Таки, за чекмеджетата.

Министерският съвет на Република България е употребен за снимачна площадка на хартбрейкъри на „ Холмарк “. Дом за нежни души. Или мотел от сорта „ Чук и бег “.

Според сведения на министри министър председателят и говорителката му се държели за ръка по време на съвещания на държавното управление. Няма неприятно, като се обичат младите, да се вземат. Но за какво си играят на политика на гърба на данъкоплатеца?
свързани новини53820преди 1 часа
Кой е министър-председателят – Киро или Лена? Лена е просто началник на кабинета, административна служба, началник на секретарките. Каква й е работата да участва на всяка публична и неофициална среща на премиера, да взима думата, да назидава, да раздава морал, че и да разяснява отбранителната дарба на българската войска?

Аз отхвърлям да бъда пленник на тази пристрастеност. Сигурно е доста кавалерско от страна на Киро, само че това е проблем за канадската гражданка Линда Макензи, не за българските жители.

И тъй като „ младите “ щели да разпитват основния прокурор, дано го попитат първо за себе си.

Примерно за какво не образува произвеждане против Кирил Петков, който подписа документ с погрешно наличие, а това бе доказано с решение на Конституционния съд?

И по кое време, с изключение на остарялата, ще проверява и новата Мата Хари – Лена Бориславова? Която е прибирала по 14 бона от държавната банка за развиване с незабележим контракт.

Кога ще проверява спора на ползи в Министерския съвет на семейство Лорер, кумове на премиера, които ръководят 9 милиарда европари?

Простички въпроси, които обаче е време да бъдат изчистени, тъй като за „ чекмеджетата “ и Пеевски се наслушахме. И тъй като новата Мата Хари взе да ни излиза скъпо. Куролацията си има цена.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР