Романсът на влюбения Росен Плевнелиев и чаровната синоптичка Деси Банова

...
Романсът на влюбения Росен Плевнелиев и чаровната синоптичка Деси Банова
Коментари Харесай

Ето това е любов! Таблоид обяви: Плевнелиев купува на Деси Банова най-страхотния подарък за Коледа


Романсът на влюбения Росен Плевнелиев и чаровната синоптичка Деси Банова към този момент закупи и физически контури. 53-годишният милионер, който по стичане на събитията беше 4-ят президент на България, е решил да я зарадва  с последният софтуерен вик в автоиндустрията – чисто нова „ Тесла ”, твърди седмичникът " Таблоид ". Деси в момента се вози с голям джип, който лапал по 15 литра дизел в инфарктния софийски трафик.

Затова като ревнив почитател на природосъобразния метод на живот, Плевнелиев я навил да се отърве от гигантската колесница и да яхне американското знамение, задвижвано единствено от чиста сила – електричество.  „ Деси е доста щастлива, че по Коледа ще се снабди с нова „ Тесла ”, Model S. Цените в Европа на създадената в Америка кола са към 70 хиляди евро ”, демонстрираха познания нашите източници. Преди 2 години електрическият седан бе разгласен за „ Най-високо софтуерен автомобил ” в света. Както е известно, Model S се предлага в три разновидности с разнообразни динамични индикатори и друг самостоятелен пробег. Базовият модел, предлагащ пробег с едно зареждане от 260 км (45 кВч), няма да се предлага в Европа. Тук ще бъдат налични само по-мощните модификации с акумулатори с потенциал 60 или 85 кВч. Вероятно Росен ще зарадва своята Деси с по-слабия вид, чиито елдвигатели го изстрелват с мощността на 460 коня. Автомобилът ще може да изминава с едно зареждане до 370 км.

Базовата за Европа версия е способна да форсира от място до 100 км/час за 5,6 сек. и да развива 190 км. Плевнелиев твърдял, че инвестицията от близо 140 000 лв. в супер бързата електричка си заслужава, изключително в случай че се огледа в бъдещето. Екс президентът напомнил, че занапред ще се върви към стимулиране продажбите на електрически автомобили, както и към приемане на екологично законодателство за по-високо данъчно облагане на колите, задвижвани от въглеводородни горива, които замърсяват околната среда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР