Романсът на фолк певицата Мария с лихваря Мирослав Мерджанов излиза

...
Романсът на фолк певицата Мария с лихваря Мирослав Мерджанов излиза
Коментари Харесай

Любовникът се видя в чудо, Мария бръкна в джоба на бившата м...

Романсът на фолк певицата Мария с лихваря Мирослав Мерджанов излиза солено на някогашната брачна половинка на предприемача. В началото на септември мускулестият мачо е разтурил брака си с русокоската Вая по взаимно единодушие в Софийския областен съд, научи „ Уикенд “.

Според решението на съда Мирослав ще заплаща по 300 лв. прехрана за всяко едно от двете си невръстни деца до навършване на пълнолетието им. За към този момент някогашната брачна половинка и децата остава и фамилното жилище от 312 квадратни метра в тузарски жилищен комплекс в София.

Раздялата сред Мирослав и брачната половинка му Вая обаче не е предходна без спънки макар, че двамата са разтурили правосъдно брака си по взаимно единодушие. Близки до зарязаната половинка на лихварския необут разкриха, че Мара Отварачката е лишила освен мъжа на Вая, само че и баровски състезателен автомобил, който й бил подарен единствено преди година по случай раждането на второто й дете. Отнетото от зарязаната брачна половинка возило е решено в червен цвят „ Ферари Калифорния “ с падащ таван, модел 2016 година

„ Ферарито се водеше на името на Мирослав, който също има подобен автомобил, единствено че в жълт цвят. Преди към месец лихварят просто прибра колата от гаража на брачната половинка си под претекст, че би трябвало да го прати за механически обзор и промяна на масло и филтри в Гърция. Ферарито обаче е послужило като бартерна договорка на Мирослав – той го е оставил за обмен в софийска автокъща, а против това е получил чисто нов джип „ Мерцедес “ GLE 63, който беше подарен на Мара Отварачката “, споделя непосредствен до някогашната брачна половинка на Мирослав Мерджанов.

Според думите му, защото цената на джипа за Мария била по-висока от оценката на ферарито, той оставил като добавка на автодилъра и безценен дамски часовник „ Картие “ с 18-каратово розово злато. Бижуто също било иззето от „ разжалваната “ Вая.

Огорчената някогашна брачна половинка на Мирослав е уверена, че Мара Отварачката стои в дъното на унизителното отношение на бащата на децата й. Нейни другари споделят, че през последния месец Вая посещава постоянно психолог и за малко е приемала лекарства „ Ксанакс “ за утешение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР