Рома бързо се завърна на победния път в Серия А.

...
Рома бързо се завърна на победния път в Серия А.
Коментари Харесай

Рома надви Каляри в голеада

Рома бързо се завърна на победния път в Серия " А ". " Вълците " не помниха за тежкото проваляне от с 1:4 в предишния кръг и през днешния ден се постановиха с 3:2 в семейството си на от 14-ия кръг. в 11-ата, в 71-ата и в 77-ата минута бяха точни за " Орлите ", до момента в който за гостите се разписа в 59-ата минута и 90-ата минута от дузпа.

Рома взе ранна преднина в мача. В 11-ата минута домакините проведоха контраофанзива, след центриране отдясно топката не бе изчистена добре и попадна в Жордан Верету, койтоя вкара във вратата за 1:0.

Каляри обаче се върна в мача при започване на второто полувреме. В 59-ата минута след няколко паса с глава кълбото стигна до Жоао Педро, който се измъкна от опеката на директния си надзирател и с удар по земя вкара за 1:1.

" Вълците " обаче реагираха бързо и си върнаха преднината в 71-ата минута. получи дълъг пас в наказателното поле, подаде паралелно на голлинията за Един Джеко, който от близко засече за 2:1.

В 77-ата минута домакините взеха решение всичко в своя изгода. При едно центриране от корнер с глава смъкна към Джанлука Манчини и той също с глава от близко порази вратата за 3:1.

В 90-ата минута гостите получиха дузпа за нарушаване против Жоао Педро, а бразилецът вкара втория си гол в мача от бялата точка, оформяйки крайното 3:2.

Така Рома събра актив от 27 точки и излезе на 3-ото място във краткотрайното класиране. Каляри пък се намира на 15-ото място с 14 точки.

Серия А 14 кръг, сряда 23 декември  Рома 3:2краен резулат  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР