Рокмузикантът Том Пети е починал от неволно приемане на свръхдоза

...
Рокмузикантът Том Пети е починал от неволно приемане на свръхдоза
Коментари Харесай


Рокмузикантът Том Пети е починал от неволно приемане на свръхдоза лекарства. Това се потвърждава

Рокмузикантът Том Пети е умрял от несъзнателно приемане на свръхдоза медикаменти. Това се удостоверява от резултатите от аутопсията, които бяха оповестени от правосъдни медици. Те дефинират гибелта на музиканта като " случай ". 

Сред медикаментите, които Пети е приел, е и обезболяващото „ Фентанил ”. Музикантът е страдал от голям брой съществени болести, в това число белодробен емфизем, проблеми с коляното и най-много счупена тазобедрена кост.

" В деня на гибелта си той беше осведомен, че тазобедрената му кост е счупена и съгласно нас болката е била в действителност непоносима и е станала причина за несъразмерната му приложимост на медикаменти ", съобщава БГНЕС, като се базира на близки на музиканта. 

Първоначално като причина за гибелта на 66-годишната американска рокендрол звезда се посочваше солиден инфаркт.

Изпълнителят беше открит в безсъзнание в дома си в Малибу на 2 октомври предходната година. Той умря броени часове по-късно в болница.

Томас Пети е артист, композитор, мулти инструменталист и музикален продуцент. Славата му идва с групата му Tom Petty and the Heartbreakers, както и на британско-американската група Traveling Wilburys, в която той свири дружно с легендите Боб Дилън, Рой Орбисън, Джордж Харисън и Джеф Лин.

Освен това той издава и три солови албума сред 1989 и 2006 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР