Рокля от черни торби за боклук прикова погледите на церемонията

...
Рокля от черни торби за боклук прикова погледите на церемонията
Коментари Харесай

Рокля от торби за боклук прикова погледите на БАФТА

Рокля от черни торби за отпадък прикова погледите на церемонията по връчването на телевизионните награди БАФТА. 33-годишната Дейзи Мей Купър дефилира с провокативния тоалет, украсен с същински боклуци. А главата на обилната дама бе покрита с шапка от похлупак на кофа за боклук, на който бе " кацнал " много реален гълъб. Комедийната актриса разкри, че концепцията за този аутфит принадлежи на майка й, а парите, спестени от дизайнерско облекло, са дарени за щедрост.

Сериалът " Убивайки Ийв " бе разгласен за най-хубава драма на БАФТА, оповестиха Юнайтед прес интеренешънъл и WENN. Участващите в сагата Джоди Комър и Фиона Шоу завоюваха оценките надлежно за най-хубава актриса и най-хубава актриса в поддържаща роля.

Екшън драмата, в която се приказва за сътрудници на МИ-6, тръгнали по следите на палач, завоюва също наградите за истинска музика и тон. " Патрик Мелроуз " получи оценката за най-хубав сюжет в категорията драма, също по този начин бе определен за най-хубав минисериал, а участващият в него Бенедикт Къмбърбъч - за най-хубав артист. Стивън Фриърс сграбчи статуетката за най-хубав режисьор за " Един доста британски скандал ", който завоюва също оценките за костюми и най-хубав артист в поддържаща роля за Бен Уишоу.

" Вечната Сали " получи премията за най-хубава комедия, до момента в който Джесика Хайнс завоюва наградата за най-хубава актриса в комедията " There She Goes ". Отличието за най-хубав артист в комедия бе връчено на Стив Пембъртън за " Зад врата номер 9 ". Международната премия БАФТА бе присъдена на сериала " Наследници ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР