Рокфелер завещава 12 златни правила, които според него, биха помогнали

...
Рокфелер завещава 12 златни правила, които според него, биха помогнали
Коментари Харесай

Как Се Става Милионер - 12-Те Съвета На Магната Рокфелер

Рокфелер завещава 12 златни правила, които съгласно него, биха помогнали да решат финансовите проблеми на всеки. Ето ги и тях!

1. Работи по-малко за различен и повече за себе си. Колкото по-малко работиш за себе си, толкоз по-лошо ще живееш.

2. Пести си парите. Търси къде можеш да купиш артикули по-евтино или с отстъпка. Съставяй авансово лист на нужните артикули и купувай единствено по лист.

3. Ако имаш малко пари, започни бизнес. Ако въобще нямаш пари, започни бизнес незабавно.

4. Пътят към благосъстоянието е единствено посредством пасивния приход, който идва при теб без значение от напъните ти. Създай източник на въздържан приход и живей за свое наслаждение.

5. Мисли по какъв начин да изкараш най-малко 50 000 $ на месец. Може и повече, само че не и по-малко.

6. Парите ще идват при теб посредством други хора. Затова бъди разговорлив. Необщителните хора прекомерно рядко стават богати.

7. Обкръжението от небогати хора постоянно те води към беднотия. Задължително би трябвало да общуваш с Победители и Оптимисти. Точно по този начин, с основни букви!

8. Бедността идва, в случай че бягаш от отговорност. Не си измисляй оправдания за какво тъкмо в този момент не можеш да вървиш към своята цел.

9. Изучавай биографиите и мислите на най-богатите хора на света.

10. Мечтите са най-главното в твоя живот. Важно е да мечтаеш и да виждаш, че фантазиите ти се сбъдват. Човек стартира да умира, когато престане да мечтае.

11. Помагай на хората не за пари, а с чисто сърце. Но единствено на хора, на които ти искаш да окажеш помощ. Давай 10% от приходите си за щедрост.

12. Създавай бизнес системи и се наслаждавай на своите направени пари!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР