Рокадите в правителството са необходими и в полза на обществото,

...
Рокадите в правителството са необходими и в полза на обществото,
Коментари Харесай

БСП обсъжда пропуснатите конкуренти, доволни от смяната на калинки

Рокадите в държавното управление са нужни и в интерес на обществото , моделът на ръководство е паралелна страна, а от нея за българите не остава нищо. Това разяснява преди Националния съвет на Българска социалистическа партия Филип Попов. Той не пропусна и непрекъснатото предопределение на " калинки " във властта.

Попов не пожела да каже кой ще бъде заменен или определен за Предизборния щаб , посочи, че зависи от решенията на Пленума. Не вижда и за какво да се сменя Георги Свиленски.

Подходът към гласоподавателите би трябвало да се промени, гласоподавателите не разбрали какво оферират Българска социалистическа партия . Някои от съперниците били пропуснати на изборите и в този момент на Пленума ще им се обърне повече внимание. Това е мнението на Румен Гечев. Той разяснява и рокадите на служебния кабинет.
 Седем министерства към този момент са с нови зам.-министри
Седем министерства към този момент са с нови зам.-министри

Те са назначени със заповед на премиера Стефан Янев

В целия свят се вършат рокади , в случай че са калинки без качества не би трябвало да има съмнения , в случай че са експерти, да останат - е мнението на Румен Гечев. Той даде образец с изтеклите данни на над 5 млн. българи от Национална агенция за приходите, чиято шефка бе заменена през вчерашния ден.

Александър Симов изясни, че Българска социалистическа партия ще набележи своите цели за изборите, като е безапелационен, че смяна е нужна за победа.

Ще се избере състав на Националния избирателен щаб, удостовери той.

Симов разяснява служебния кабинет като оптимистичен с политици от целия набор на страната . А рокадите са били не просто нужни, а наложителни, първите дейности вдъхват оптимизъм.

Съжалявам, само че фрагментите на ГЕРБ не са богоизбрани, това не е чистка, а естествен метод , добави в умозаключение той.
 Даниел Митов пита хората от центъра на София
Даниел Митов пита хората от центъра на София

Идеята, че ГЕРБ просто ей по този начин ще си отиде е илюзия и нечиста сделка. Ние знаем къде отиваме и какво ще правим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР