Рокадите в парламентарната група на ГЕРБ се приемат спокойно от

...
Рокадите в парламентарната група на ГЕРБ се приемат спокойно от
Коментари Харесай

В Народното събрание приемат спокойно рокадите в ГЕРБ

Рокадите в парламентарната група на ГЕРБ се одобряват умерено от другите парламентарни групи в Народното събрание. Единствено Валери Симеонов изрази подозрения, че първоначално може да има проблеми с координацията сред работата на обособените парламентарни групи. Волен Сидеров не чака разтърсвания, не чака и проблеми с кворума. Веселин Марешки счита, че градивният разговор сред ГЕРБ и " Воля " ще продължи. От Движение за права и свободи подчертаха, че не се бъркат в работата на другите парламентарни групи.

Волен Сидеров, ръководител на ПГ на " Обединени патриоти ": Аз не виждам някакъв проблем, поради това че ще се промени ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Не виждам драма. Мисля, че го споделих още в събота на конгреса на Вътрешна македонска революционна организация - предвиждах такива разбърквания и не виждам не виждам нищо трагично в това. Веселин Марешкив, водач на " Воля ": Госпожа Дариткова е един от най-старите и високопоставени фрагменти на ГЕРБ, тъй че това си е техен вътрешнополитически избор. Ние ще работим с този, който те си изберат. От това, което видях сутринта, виждам консолидиране на Народното събрание, тъй като всички парламентарно показани партии, като се изключи Българска социалистическа партия, бяха в залата и Народното събрание работи с доста по-голям кворум и доста повече народни представители.

  Борисов: Дариткова ще е началник на ПГ на ГЕРБ Борисов: Дариткова ще е началник на ПГ на ГЕРБ
Даниела Дариткова ще поеме поста ръководител на ПГ на ГЕРБ след оставката на Цветан Цветанов. Това съобщи в отговор на въпрос на Българска национална телевизия министър председателят Бойко Бо...
Валери Симеонов, " Обединени патриоти ": Аз имам терзание, че ще има избрани проблеми с работата оттук насетне в Народното събрание с другите ПГ, само че бих поискал всичко най-хубаво на госпожа Дарикова! Цветя и рози по пътя ѝ прашен и карамфили за нашата обич, тъй че ще поддържаме тогава, когато има защо.

Мустафа Карадайъ, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи: Това е решение на ПГ на ГЕРБ, ние в Движение за права и свободи си взимаме нашите решения и си ги изпълняваме и не разрешаваме никой да ни се меси във вземането на решенията, тъй че от наша страна, ние не се месим във вземането на решенията на дургите политически сили и парламентарни групи.
В момента народните представители одобряват измененията в Закона за вероизповеданията. Дотук е гласувано отлагането с 10 година на задълженията на вероизповеданията.

 Дариткова: Ще диря устойчивото парламентарно болшинство Дариткова: Ще диря устойчивото парламентарно болшинство
Ще диря устойчивото парламентарно болшинство, което е извънредно значимо, с цел да действа държавното управление и с цел да покажем непоклатимост в страната. То...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР