Рокадата е станала миналата седмица, като Драганов е на поста

...
Рокадата е станала миналата седмица, като Драганов е на поста
Коментари Харесай

Пътна полиция е с нов шеф - комисар Калоян Драганов

Рокадата е станала предходната седмица, като Драганов е на поста от 9 юли.Към момента не се показват претекстове за смяната.

Калоян Драганов беше шеф на " Административно обслужване " в отдел " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи. През 2019 година оглави бранш " Контрол на пътното придвижване " в отдел " Пътна полиция " на Главна дирекция " Национална полиция ".

Това е следващата рокада в системата на Министерство на вътрешните работи от встъпването в служба на служебното държавно управление. Още в първите си дни като министър Бойко Рашков в профил основния секретар Ивайло Иванов и преназначи шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР - София - Георги Хаджиев и Николай Спасов.

Впоследствие беше заменен и началникът на Вътрешна сигурност Стефчо Банков, а дни по-късно отстранени от служба бяха също шефът на ГДБОП Любомир Янев и шефът на полицията в Пазарджик.

Бяха заменени също шефът на " Гранична полиция " Светлан Кичиков, както и началникът на полицията в Стара Загора Стоян Стоянов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР