Родният волейболен треньор Страхил Балов се оказа „заклещен“ в Русия

...
Родният волейболен треньор Страхил Балов се оказа „заклещен“ в Русия
Коментари Харесай

Пандемията заклещи български треньор в Русия

Родният волейболен треньор Страхил Балов се оказа „ заклещен “ в Русия поради ковид и не може да се прибере в България. Балов е треньор на девойки под 14 години във ВК Белогорие (Белгород), откакто за първи път в клубната история в съветския гранд основаха женско направление. Сред тях са и наследнички на величия в съветския волейбол като капитана на олимпийските първенци от Лондон 2012 Тарас Хтей, Александър Косерев, участник на две олимпиади, както и огромния Генади Шипулин.

Пандемията обаче постави завършек на волейбола, като състезателите от други трани, както и непознатите експерти приключват своята активност.

Русия вкарва драконовски ограничения, като от през вчерашния ден са спрени и съвсем всички въздушните полети. “Изпуснах последния вероятен полет за България преди два дни. Българският национал Розалин Пенчев, който играеше за Белогорие съумя да го хване и да се прибере, само че аз за жалост - не. Сега до момента в който трае карантината би трябвало наложително да остана самичък в Белогорие “, разяснява за BGvolleyball.com Страхил Балов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР