Родният тенисист Александър Лазаров има своето послание към спортуващите. Националът

...
Родният тенисист Александър Лазаров има своето послание към спортуващите. Националът
Коментари Харесай

Алекс Лазаров - добрият пример в спорта

Родният тенисист Александър Лазаров има своето обръщение към спортуващите. Националът на България се завърна на корта едвам 4 месеца след интервенция на ахилеса. Той се включи в мача на двойки с Александър Донски, в който двамата реализираха триумф против Александър Бублик и Александър Недовесов с 6:3, 6:3. В обществените мрежи Лазаров съобщи, че желае неговата история да бъде образец за всички, които минават през сложни интервали, а също по този начин и да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята.

" Наслушах се на доста неща последните месеци... Задаваха се въпроси за какво съм в тима, откакто съм контузен. Дали съм на " заплата по благосклонност " и на какво се надявам единствено четири месеца след травмата. Единствените, които повярваха в мен бяха момчетата от тима, Киро, Вальо, Доктора и Галин Рангелов. Обръщам се неслучайно по този начин към тези хора, тъй като за мен те са едно огромно семейство, с което съм претърпял едни от най-хубавите си моменти като тенисист. Бяхме в серия от три следващи победи дружно, минахме през ужасно доста и макар че загубихме против Казахстан, аз се гордея с хората, в които се превърнахме ", написа тенисистът.

" Победата ми беше значима и супер прочувствена, само че най-хубавото нещо, което видях бяха децата, които пристигнаха да ни гледат и поддържат. Искам моята история в последните месеци да бъде образец за всички, които минават през сложни интервали и желая всички да знаят, че най-силното нещо на този свят е волята. Човек има ли воля може да реализира всичко. Благодаря на всички, които пристигнаха този уикенд да ни гледат и се надявам да се забележим скоро. Най-доброто занапред следва! ", добави Лазаров в профила си в Инстаграм.
      View this post on Instagram

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР