Родните звезди си искат обратно Вип Брадър! Родни звезди масово зажалиха

...
Родните звезди си искат обратно Вип Брадър!
Родни звезди масово зажалиха
Коментари Харесай

Родните звезди тъгуват за Вип Брадър: Предаването има всички шансове да се върне в ефира след година

Родните звезди си желаят назад Вип Брадър!
Родни звезди всеобщо зажалиха за Вип Брадър в обществените мрежи, като по този метод потвърдиха слуховете, че предаването има всички шансове да се върне в ефира след година, написа hotnews.bg.
Светски персони си желаят назад Вип Брадър
Заради тоталният си крах шоуто, което замести Големия брат -„ Игри на волята ”, няма по какъв начин да има втори сезон.
Продуцентите му обаче не желаят да търсят ново риалити и считат да заложат на несъмнено, като още веднъж реанимират Биг Брадър.

Затова и напоследък маса известни персони започнаха да споделят спомените си за престоя в къщата в Нови хан. За влизането си се присети Емануела, която се постна с Ники Кънчев.
Златка Димитрова не остана по-назад и прочувствено се изясни в обич на предаването. Петко Димитров и брачната половинка му Яна също се върнаха обратно във времето и демонстрираха фотоси от престоя си в къщата на Големия брат, макар че за нежната половинка от фамилията той продължи безусловно часове.
Дали ВИП-овете са проведени в акция за възраждането на шоуто или просто не могат да не помнят присъединяване си в Брадъра?
От друга страна и самите фенове се надяват Вип Брадър да се върне, тъй като ползата им към „ Игри на волята “ в действителност е отчайващо слаб.

В момента най-известната Къща от тв екрана, през която минаха същински звезди, само че и тонове персони с искания, че са каймакът на родния хайлайф, замязя на сметище, видя HotArena. Сравнението е навръх място, защото на доста от съквартирантите, продавали се през годините на продукцията, мястото им е тъкмо там – на бунището.
Тази есен постройката няма да събира самозвани представители на „ хайлайфа “, откакто планът бе свален от ефира на Нова телевизия поради срамно невисок рейтинг. Очакваше се къщата край Нови хан да бъде срината до основи и на мястото й да „ изникнат “ нови студиа, писа „ Ретро “.
С днешна дата обаче ВИП квартирата продължава да грози комплекса, от който се излъчва и предаването „ На кафе “, и като зарязан монумент припомня за нявгашната си популярност.

Бившето звездно леговище очевидно се употребява като бунище – от всичките му страни е заринато с непотребни и изпочупени пана и реквизити за шоуто. При все че постройката е безусловно на метри от пътя София – Нови хан, и всички пътуващи по трасето стават очевидци на тази бедност.
Припомняме, че милиони фенове на Нова ТВ бяха в потрес откакто стана ясно, че Биг Брадър и производният му Вип Брадър напущат българския ефирен ефир.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР