Родните скиори чакат ред, за да се вредят за лифтовете

...
Родните скиори чакат ред, за да се вредят за лифтовете
Коментари Харесай

 Турци и сърби окупираха Пампорово

Родните скиори чакат ред, с цел да се вредят за лифтовете

Турци и сърби окупираха хотелите и пистите в Пампорово. Курортът е цялостен с непознати туристи този уикенд, а българските фенове на ските чакат ред, с цел да се вредят за лифтовете. Учениците от двете прилежащи страни са във почивка този уикенд и доста фамилии са избрали Родопите за зимната си отмора. Тази година са възобновени всички чартърни стратегии за задгранични туристи. През февруари се чакат доста англичани, откакто противоепидемичните ограничения във Англия започнаха да се разхлабват.

От " Пампорово " АД регистрират съществено нарастване на неорганизираните туристи. Българи и гърци идват на ски с персоналните си коли и резервират сами нощувките си. Увеличение има и при британските и ирландските туристи, избрали онлайн резервация отвън чартърните стратегии.

В момента над половината посетители в Пампорово са неорганизирани туристи - български и задгранични. Ръст има и при гостите от Румъния, Молдова и Русия.

Условията за ски в Пампорово - Мечи чал, са отлични, отворени са 14 писти, обслужвани от 12 лифтови уреди. От през вчерашния ден курортът е и с нова снежна завивка.

" Пампорово " АД вкара специфични понижения до края на януари за настаняване в петзвездните хотели " Перелик " и " Орловец " отвън уикенда. Промоционалната оферта планува 40% понижение при онлайн резервации за дните от неделя до четвъртък в това число, а за петък и събота отстъпката е 25%, също при директна онлайн резервация. Лифт карти и ски съоръжение могат да бъдат закупени онлайн на pamporovo.me с отстъпки от 3 и 20 %. За облекчение на туристите и съобразявайки се с противоепидемичните ограничения, са инсталирани спомагателни pick-up станции за безконтактно приемане на въжен превоз карти посредством сканиране на QR код.



Този уикенд на пистите в Пампорово - Мечи чал стартира Европейското състезание по ски насочване, което е кръг от Световната купа. Ще има стартове всеки ден до 27 януари. Близо 230 състезатели по ски насочване от 22 страни ще се съберат в Чепеларе, който е Европейски град на спорта за 2022 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР