Родни подземни босове са поръчали убийството на съпруга на Наталия

...
Родни подземни босове са поръчали убийството на съпруга на Наталия
Коментари Харесай

Обрат! БГ мафиоти гръмнали мъжа на Наталия Гуркова

Родни подземни босове са поръчали убийството на брачна половинка на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, твърди в свое сензационно следствие сръбският вестник „ Курир “.

Самата екзекуция на предприемача е част от злокобна българо-сръбска война за надзор над трафика на дрога. При нея наред с Михалевич са убити още петима сръбски мафиоти, разкриват хора от подземния свят в Южна Африка пред сръбското издание.

„ Това са цялостни нелепости, нямам какво повече да ви кажа “, разяснява пред „ България Днес “ Гуркова.

Според „ Курир “ техен източник на информация е човек на високо равнище в локалния под земята свят. Разкритията на процедура опровергават досегашната версия за убийството на Джордже. Той бе убит предходната година в края на септември в град Бедфорвю, покрай Йоханесбург. Веднага след изтезанието за гарант бе упрекнат чешкият мафиот Радован Крейчир. Според локалните медии двамата с Джордже въртят стабилен бизнес с диаманти. Ценните камъни се обезпечават от чеха, който посредством свои хора ги краде от локалните мини. Джордже със своя верига магазини ги влага и продава легално. Говори се, че той е имал спор с Крейчир поради изчезнали милиони облаги. Според „ Курир “ наред с бизнеса с диаманти мъжът на Гуркова е заплетен и в скица с дрога.

Именно това го прави една от жертвите на сръбско-българската война за надзор над трафика в ЮАР. Формален мотив за стартиралата през 2017-а вендета става кражба на 20 кг кокаин, твърди сръбското издание. Наркотикът е благосъстоятелност на български мафиот, а крадецът сърбин. Източник на вестника твърди, че индивидът, отмъкнал кокаина е дясната ръка на мафиота Иван Джорджевич – Жуча, апетитен за един от подземните босове в ЮАР. Жуча е показно разстрелян пред дома си в Йоахнесбург. Иван е първият поръчан от българските си съперници през 2017 година Твърди се, че до кражбата на кокаина нашите работят в тясно съдействие със сръбските си сътрудници. След наглото изменничество българите афишират война.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР