Родна козметика се оказа любимата на част от кралското семейство.

...
Родна козметика се оказа любимата на част от кралското семейство.
Коментари Харесай

Ти да видиш: Мегън и Хари залагат на българското, падна тайна за сина им

Родна козметика се оказа обичаната на част от кралското семейство. Меган Маркъл и принц Хари употребяват точно БГ кремчета, с който мажат дребния си правоприемник - Арчи, написа

Това излиза наяве от книгата Арчи - Baby Sussex, написана от кралския сътрудник Робърт Джобсън, в която се описват детайлности за първата година на малчугана.

Избор

В книгата са показани няколко подбрани бебешки и начин на живот марки, а една от тях е българска, която създава натурална и напълно чиста козметика за бебета, деца и възрастни.

“Вече три години създаваме артикули както за възрастни, по този начин и за бебета. Бебешката ни линия е била видяна още на пътешествието на Меган Маркъл и Хари в Африка.

Тогава по какъв път и по какъв метод са достигнали до тях - продуктите са закупени от Англия и са достигнали до семейството на младото семейство”, споделя по тематиката пред БНР Силвия Павлова, създател на българския козметичен бранд, и добавя:

“Това, което ние знаем за причина за какво са ни избрали в тази книга, е, че са създали цялостен проучвателен екип, който да подбере 10 марки, за които да се опише в първата книга на седмия подред престолонаследник. Ние сме една от тези 10 марки, които дават отговор на всички изисквания”.



Образец

За първи път в историята българска модерна компания е удостоена с покана за присъединяване в книга за кралското семейство.

В листите са разказани още от най-интересните първи месеци на дребния Арчи и кои са били най-полезните неща за неговите звездни родители в първите им стъпки като мама и баща. Фотографиите, поместени в книгата на дребния принц, също са по пример.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР