Роджър Стоун, който бе помилван от президента на САЩ Доналд

...
Роджър Стоун, който бе помилван от президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Роджър Стоун към Тръмп: Въведи военно положение, ако изгубиш изборите

Роджър Стоун, който бе опрощение от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, откакто беше наказан на пред Конгреса и напън над очевидци в следствието за съветска интервенция на президентските избори през 2016 година, съобщи, че американският водач би трябвало да окупира властта и да вкара в пандиза авторитетни фигури като Бил и Хилари Клинтън и Марк Зукърбърг, в случай че изгуби изборите от Джо Байдън през ноември, написа " Гардиън ".
 Роджър Стоун не чака опрощение от Тръмп
Роджър Стоун не чака опрощение от Тръмп

Бившият консултант на американския президент

Дългогодишният пълководец от Републиканската партия, който си е татуирал Ричард Никсън на гърба, излъга за контакти с " Уикилийкс " по време на предизборната акция през 2016 година по отношение на хакнати имейли на демократите. Отделно някогашният специфичен прокурор Робърт Мълър и Комисията по разузнаване към Сената заподозряха Тръмп в неистини, откакто съобщи, че не може да си спомни да е обсъждал хакерския пробив със Стоун. Присъдата му бе понижена по рекомендация на основния прокурор Уилям Бар. Но той щеше да влезе в пандиза, в случай че американският водач не го бе помилвал.
 Роджър Стоун отива за 40 месеца в пандиза
Роджър Стоун отива за 40 месеца в пандиза

Признат за отговорен предишния ноември по седем обвинявания

Двамата бяха в Невада в събота, където Тръмп взе участие на предизборни събития, до момента в който Стоун пък се пробва да набере средства за акцията му. Той разгласи съвета си към президента на Съединени американски щати, в случай че изгуби изборите, в диалог с конспиратора Алекс Джоунс в онлайн шоуто му Infowars.

Предупреждавайки, че може да има измами при ранно гласоподаване или по пощата, което не е доказано с доказателства, Стоун сподели, че Тръмп би трябвало да намерения за задействане на Insurrection Act (Закон за потушаване на въстания от 1807 г.) и за арестуване на Клинтанови, някогашния водач на болшинството в Сената Хари Рийд, Марк Зукърбърг, Тим Кук и " всеки, който може да се потвърди, че е забъркан в противозаконна активност ".
 Тръмп загатна, че може да помилва Роджър Стоун
Тръмп загатна, че може да помилва Роджър Стоун

Днес американски съд ще произнесе присъдата на Стоун

Според него бюлетините в Невада на изборната нощ би трябвало да бъдат конфискувани от федерални маршали и изнесени от щата.

Щатът Невада не е печелен от републиканец от 2004 година, само че тази година се трансформира в един от основните щати. Байдън води, само че социологическите изследвания демонстрират дребна разлика.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР