Роджър Федерер обяви, че участието му на Laver Cup“, който

...
Роджър Федерер обяви, че участието му на Laver Cup“, който
Коментари Харесай

Билет за последния мач на Федерер се продава за 80 000 евро

Роджър Федерер разгласи, че присъединяване му на „ Laver Cup “, който ще се организира през идната седмица, ще бъде последният професионален шампионат в неговата кариера. Швейцарецът, който е на 41 години, се отдръпва с 20 трофеи от Големия шлем, 103 трофеи от ATP Tour и 310 седмици отпред в листата на ATP.

На демонстративния шампионат „ Laver Cup “ именитият тенисист ще бъде част от тима на Европа, който ще играе против останалия свят. В тима на Европа ще играят още Каспер Рууд, Рафаел Надал, Стефанос Циципас, Новак Джокович и Анди Мъри, а капитан ще бъде Бьорн Борг.

Тейлър Фриц, Феликс Оже-Алиасим, Диего Шварцман, Франсис Тиафо, Алекс де Минор и Джак Сок ще играят за Останалия свят, а капитан ще бъде Джон Макенроу.

Билетите за тези мачове към този момент са продадени, а откакто Федерер разгласи, че ще приключи кариерата си, стартира и препродажбата на билети. Най-евтиният билет в уеб страниците за препродажба коства 2400 евро, а билетите за по-добри позиции на трибуните са от 13 000 до 17 000 евро. Има и билети за места, които са тъкмо до " ложата " на Федерер и тези билети се продават на невероятната цена от 80 000 евро.
















































--> -->    Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР