Роджър Федерер иска да играе до Уимбълдън следващата година и

...
Роджър Федерер иска да играе до Уимбълдън следващата година и
Коментари Харесай

Федерер решава бъдещето си до „няколко седмици”

Роджър Федерер желае да играе до Уимбълдън идната година и съобщи, че след няколко седмици ще разгласи решението си дали ще продължи по-късно. Всеизвестно е, че шампионатът в Лондон е обичаният на швейцарския маестро, който го печели девет пъти, и той желае да се завърне най-малко още един път там след дългия и трагичен край против Новак Джокович, изгубен в пет сета.

„ Вътрешно в себе си взех решение, че желая да играя до Уимбълдън. Сега съм ангажиран да направя избор дали да вземам участие на Олимпийските игри в Токио. Обсъждахме с моя екип какво да вършим, приказвах и със брачната половинка си Мирка. Определено ще взема решение в идващите няколко седмици. За мен е значимо да имам няколко шампионата и по-късно да се насладя на отмора и време със фамилията си ", съобщи Федерер.

Федерер занапред ще разгласи дали 2020 ще бъде последната му година в тура, само че догатките са, че ще взе участие на Олимпийските игри, защото към момента няма в сбирката си златен орден от този конгрес на сингъл. В тандем със Стан Вавринка той победи при двойките на Игрите в Пекин през 2008 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР