Роджър Федерер е поставен преди Рафаел Надал в основната схема

...
Роджър Федерер е поставен преди Рафаел Надал в основната схема
Коментари Харесай

Федерер преди Надал в схемата на "Уимбълдън"

Роджър Федерер е подложен преди Рафаел Надал в главната скица на " Уимбълдън ", макар че местата им в международната класация са разменени. Списъкът с поставените беше оповестен през днешния ден от уредниците, като най-хубавият ни тенисист Григор Димитров е отвън него.

Всички шампионати в календара на АТП дефинират схемата си въз основа на международната класация, изключение е единствено Откритото състезание на Англия. Там се вземат под внимание точките в ранглистата към 24 юни 2019, прибавят се извоюваните точки от шампионати на трева в последните 12 месеца преди тази дата, както и 75% от точките, извоювани на най-големия шампионат на трева преди 12 месеца.

Преди ден международният номер 2 Рафаел Надал съобщи, че не схваща за какво " Уимбълдън " е единственият шампионат, който подрежда схемата по собствен аршин.

Водач е Новак Джокович, следван от Федерер, Надал и Кевин Андерсън, който е осми в международната класация. Топ 8 се добавя от Доминик Тийм, Александър Зверев, Стефанос Циципас и Кей Нишикори.

Скок от пет места по отношение на международната класация прави Марин Чилич, който е 13-и в схемата.

При дамите номер 1 е Ашли Барти, следвана от Наоми Осака, Каролина Плишкова и Кики Бертенс, а Серена Уилямс е 11-а.

Жребият ще се тегли в петък.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР