Родителите предупредени след чупене на яйца върху главите на малки деца в тенденцията на TikTok

...
Родителят взема сурово яйце и казва на детето, че ще
Коментари Харесай

Родителят взема сурово яйце и казва на детето, че ще го счупи, но вместо да го направи в тиган или купа, те го счупват върху главата на детето, преди да изсипете яйцето в купа или тиган.

Феноменът стана вирусен, въпреки че накара някои от децата да плачат или да изглеждат разстроени и зашеметени. В някои случаи детето хвърля яйце обратно към родителя.

До вторник видеоклиповете, използващи хаштага, са имали повече от 670 милиона гледания, според NBC, а някои от тях са достигнали до шест милиона показва всеки.

Медицински експерти обаче предупредиха, че шегата може да има странични ефекти, включително синини по главата или разпространение на микроби.

Д-р Меган Мартин, педиатричен спешен медицински консултант от Johns Hopkins All Children's Hospital във Флорида, който има 1,3 милиона последователи в TikTokherself, каза: „Изобщо не бях голям фен на това. Това не е нещо, което е от полза за децата по никакъв начин и честно казано не го намирам забавно.

„Ние буквално ги удряме със салмонела в челата.

„По-трудно е да накараш едно малко дете да пие течности, когато има стомашно заболяване или хранително отравяне, и така че е по-вероятно да се озоват в болницата за интравенозни течности."

Прочетете повече в Sky News:
Индия става първата страна, приземила космически кораб на южния полюс на Луната
Останки мъж, за когото се смята, че е починал преди 22 години, открит на ледника

Аманда Матърс, педиатричен професионален терапевт, която изпробва шегата върху себе си, каза, че е „трудно да счупя това яйце в главата си и напълно развит череп.

"И почти почувствах шок от, като сълзи зад очите си, просто опитвайки се да ударя това яйце в главата си."

Но Ребека Бъргър-Каплан, клин. директор на детски, юношески и семейни услуги в болница Mount Sinai в Ню Йорк, каза, че еднократно преживяване като шегата с яйцето е малко вероятно да има дългосрочни последици.

TikTok беше потърсен за коментар.< /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР