Родителите от Луизиана, чието тяло на дъщеря беше намерено разтопено“

...
Родителите от Луизиана, чието тяло на дъщеря беше намерено разтопено“
Коментари Харесай

Родителите на Лейси Флетчър, жена, открита „разтопена“ на дивана, пледират, че не се обвиняват в непредумишлено убийство

Родителите от Луизиана, чието тяло на щерка беше открито „ разтопено “ в цялостен с личинки диван, пледираха да не се упрекват в непредумишлено ликвидиране – пред прокурорите търси 40 години зад решетките за ужасяващото неуважение.

Шийла и Клей Флетчър от Източна Фелисиана в началото бяха задържани през януари 2022 година, откакто 36-годишната им щерка, Лейси Елън Флетчър, на 36 година, беше открита мъртва в цялостен с боклуци кратер в дивана на фамилията, затрупан с урина и изпражнения.

Тя беше седяла там 12 години и тежеше по-малко от 100 паунда.

Родителите, против които бяха повдигнати обвинявания в ликвидиране от втора степен, пледираха да не оспорват в понеделник понижените обвинявания в непредумишлено ликвидиране, заяви WBRZ.

Прокурорите ще изискат оптималната присъда от 40 години зад решетките, сподели окръжният прокурор на Източна Фелисиана Сам Д’Акуила, съгласно The ​​Advocate. Изслушването им за присъдата е планувано за 20 март.

„ Семейство Флетчър не оспорва н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР