Родителите на загиналия при катастрофа британски тийнейджър Хари Дън отказаха

...
Родителите на загиналия при катастрофа британски тийнейджър Хари Дън отказаха
Коментари Харесай

Родителите на загинало британско момче отказаха да се срещнат с американката, която го блъсна и избяга в САЩ

Родителите на починалия при злополука английски младеж Хари Дън отхвърлиха да се срещнат в Белия дом с американката, предизвикала произшествието, заяви Би Би Си.

42-годишната американка Ан Сакулас се върна в Съединени американски щати няколко дни след пътната злополука, в която почина 19-годишният Хари Дън, който по време на пътния случай е карал мотоциклет. Според някои известия брачният партньор й е чиновник на американското разузнаване, който работи в английска военновъздушна база в Нортхамптън.

Катастрофата е станала точно край военната база на 27 август.

Сакулас беше разпитана от английската полиция, само че по-късно се прибра в Съединени американски щати, потвърждавайки, че като брачна половинка на чиновник на американското разузнаване има дипломатически имунитет. Това нейно изказване в този момент се оспорва, отбелязва Би Би Си.

Родителите на Хари се срещнаха с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Белия дом и той разкри, че Сакулас е в прилежаща стая. Шарлот Чарлз и Тим Дън обаче отхвърлиха да се срещнат с нея и споделиха, че се усещат малко притиснати от това предложение и не считат, че събитията са подобаващи. Те споделиха, че са желали да се срещнат със Сакулас във Англия.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР