Родителите на Лена Бориславова са се развели и не поддържат

...
Родителите на Лена Бориславова са се развели и не поддържат
Коментари Харесай

Защо Лена Бориславова крие родителите си

Родителите на Лена Бориславова са се развели и не поддържат топли връзки един с различен. Разбра се, че баща Здравко даже си е хванал нова жена след раздялата с някогашната си половинка Искра. От която са му двете дъщери Маргарита  Лена.

Това се вижда от профила му във фейсбук, където се е снимал с новата си жена, с която е бил на отмора във Венеция.

Татко Здравко с новата си жена

Майката на Лена и Здравко не се следват в обществената мрежа. Искра споделя фотоси единствено на двете си дъщери. Но към момента се показва с фамилното име на някогашния си брачен партньор. Тя поставя труд в спедиторска компания, където заема висок пост.

Майката на Лена - Искра

Таткото на Борислава продължава да развива проспериращия си бизнес като притежател на две компании, които търгуват с консумативи за медицината. А също така се води съучастник в друга компания, занимаваща се с дентална медицина и услуги. Предлага рентгенова диагностика и ред услуги. Здравко има присъединяване и в диагностична лаборатория в Сливен с още трима съдружници. А това му носи още доходи.

Лена Бориславова, която скоро гушна първата си дъщеря Деа усърдно пази родителите си от непотребна гласност. За първи път сподели майка си Искра на погачата на дребната в столичен ресторант. Където я събра със свекърва си където се проведе  ритуалът.

Лена с двете баби и бебето

На очи се набива, че никой от родителите й не взема страна в свадите, които се вихрят около някогашната шефка на кабинета „ Петков ”.  Но майка й се включва в развъждането на Деа.

Лена в средата с майка си в ляво и сестра си в Египет

Скоро  се разбра, че Лена и Мир са станали новодомци. Апартамента си в остаряла столична кооперация са заменили с ново жилище в първокласна постройка. Която се намира на пъпа на София, до жълтите павета, само че се настанили там чартърен.

Автор:ПИК

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР