Родителите на Карен Хачатрян не са уважили венчавката на сина

...
Родителите на Карен Хачатрян не са уважили венчавката на сина
Коментари Харесай

Родителите на Карен Хачатрян не отишли на сватбата му с русата Златка - била дърта и шавлива златотърсачка

Родителите на Карен Хачатрян не са почели венчавката на сина си с русата Златка и не са участвали на тържеството, твърди Уикенд. Причината се крие в това, че въобще не харесват избора на наследника си. Те не утвърждават, че Райкова е по-голяма с съвсем 10 години от сина им, а още по-малко харесват скандалната й популярност, безразборни връзки и това, че има дете от Благо Джизъса.

Именно синът на булката от предната й връзка с Благой носеше халките на младоженците. Разбира се, на сватбата не участва баща му. Златка и Георгиев са във омраза, откакто някогашният футболист заряза сексбомбата, с цел да се хване с два пъти по-младата от него Полина Спасова.

Според източници Хачатрян не работи, само че е от богато семейство, което към момента го устоя, само че не е ясно докога. Като нищо Златка и Карен може да изпаднат в ситуацията на Светлана и Христиан Гущерови. Те са на месечна прехрана от Добромир Гущеров, който отпуска пари съгласно потребностите на многодетното семейство. „ Ще забележим по кое време ще спре кранчето за младоженците. Но сигурно не е прелестно да си нежелана снаха, а Златка е такава за следващ път.

Нито родителите на Джизъса одобряваха плеймейтката, нито майките на предходните й мъже я харесваха ” – разясняват в шоу средите. Галена се появи полугола на сватбата на смуглата двойка с бели зъби. Смядовката, която е единствено кожа и кости, подвигна градуса на настроението с многочислените си шлагери, а по някое време и самата Златка сграбчи микрофона и запя. Плеймейтката извърши няколко песни, с които поздрави Карен и по-късно даде микрофона още веднъж на Азис и Галена.

Светлана Гущерова и мъжът й Христиан бяха на първите маси. Пенсионираната плеймейтка изглеждаше доста удовлетворена от сватбата и купона. Присъствали на венчавката разкриха, че русокоската цяла вечер стояла единствено на минерална вода, като си разрешила да пийне чаша шампанско за здравето на младоженците. Мъжът й Христиан не останал удовлетворен от менюто, тъй като не съумяло да го засити и си тръгнал гладен. Наложило се в дребните часове на нощта баба Кунка да готви манджи за обичания си шурей. Все отново богаташите са останали удовлетворени от сватбата, а Светла е видяла хора, разнообразни от мъжа си, личния състав им и Азис. Припомняме, че Златка Райкова и Карен се сгодиха през миналия октомври. Скоро по-късно тя разгласи, че чака второто си дете – момченце, което се роди през месец май и носи името на татко си Карен. Бебето също беше неразделно до родителите си по време на сватбата, като бе обгрижвано от баба си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР