Родителите на деца в детската градина ще платят по-малка такса

...
Родителите на деца в детската градина ще платят по-малка такса
Коментари Харесай

Локдаунът сваля таксата за забавачка през март

Родителите на деца в детската градина ще платят по-малка такса за месец март. Заради локдауна непрекъснатата съставния елемент в сумата е понижена от 20 на 10 лв., излиза наяве от автоматизирано разпратените от общината писма за дължимите суми. Останалото е променливата съставния елемент, която се състои от броя на присъствените за детето дни в забавачката. Крайният период за заплащане е 10 април.

60% е била посещаемостта в детските градини в Пловдив през вчерашния ден - в първия присъствен ден, откакто бяха затворени за две седмици поради усложнената обстановка с ковид. В Пловдив порти отвориха всички 17 детски ясли и 52 градини, като 7 от тях са с яслени групи.

След края на пролетната почивка се възобновява и присъственото образование на децата от 1. до 12. клас. Учениците ще се върнат в класните стаи на 12 април. Тази седмица се чака здравните управляващи взаимно с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, да изработят график за ротационен принцип на образование на учениците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР