Родителите на 17-годишната Хана Уилямс, убита преди няколко дни при

...
Родителите на 17-годишната Хана Уилямс, убита преди няколко дни при
Коментари Харесай

Родители на убито от полицай 17-годишно момиче все още не знаят защо е било застреляно

Родителите на 17-годишната Хана Уилямс, убита преди няколко дни при пътна инспекция от чиновник на реда в Калифорния, към момента са в незнание за какво щерка им е била убита.

,,Искаме просто да разберем какво се е случило през онази вечер, тъй като никой нищо не ни е казвал на нас. Всичко, което знаем досега, е или от медиите, или от обществените мрежи'', разкри пред американски медии 19-годишната сестра на жертвата.

По информация на медиите оттатък Океана сред колата на тийнейджърката и тази на служителя на реда внезапно се получил ''физически контакт'', при което служителят дал сигнал на момичето да отбие автомобила и да спре.

При инспекцията служителят на реда забелязал в непосредствена непосредственост до момичето револвер ''Берета'', за който по-късно било открито, че не е бил същински.

Момичето по-късно умряло в болничното заведение. Инцидентът е станал в петък вечерта, като локалните управляващи отхвърлят да разкрият съответните условия, довели до възникването на пукотевица от страна на полицейския чиновник.

Засега е ясно, че ''оръжието'' на 17-годишната Хана Уилямс не е било маркирано с ярка оранжева лента, какъвто е федералният закон, с цел да покаже, че въпросният револвер не е същински. От следствието дадоха обещание в ''близките дни'' да дават повече информация по случая.

Близки на жертвата споделиха още, че тя в никакъв случай не е разбирала от оръжия, нито в миналото е имала проблеми с алкохол или опиати. По думите им поради младостта си не била и умел водач и в никакъв случай преди този случай не е излизала да кара по автомагистралата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР